Magic Photo Editor 6.8 icon

Laste ned Magic Photo Editor 6.8 Gratis

Gratis nedlasting
Laste ned Magic Photo Editor 6.8 Gratis Screenshot
Lisenstype: Trial
versjon: 6.8
Developer: Photo Editor Software
Dato Oppdatert: APR-25-2014

Magic Photo Editor er et redigeringsprogram for fotografier som har som hovedkarakteristikk at det er enkelt å bruke. Denne applikasjonen inkluderer de konvensjonelle verktøyene som er tilgjengelige i andre programmer av samme slag samt at det i tillegg har innovative funksjoner som bidrar til at de digitale bildene får et varmere preg.

En av de utpregede funksjonene er muligheten til å effektivt kombinere to fotografier. For å oppnå denne effekten er det generelt sett nødvendig å manipulere den fram av fokusfiltre, opasitet på forskjellige nivåer i samsvar med lag, osv. Men å oppnå dette profesjonelle nivået med Magic Photo Editor, er meget enkelt: Det er tilstrekkelig å velge bildene som skal behandles, og så bruke det spesifiserte verktøy som programmet tilbyr for det formålet

Magic Photo Editorhar et enkelt bruker-grensesnitt. Det integrerer mer enn 420 fullt ut kategoriserte ressurser for å bedre kvaliteten på bildene. På denne måten blir dette en kraftig og enkel programserie som kan tilfredsstille det generelle behov til enhver bruker.

Prøveversjonens Begrensninger:

-Du vil kunne bruke den kun i 30 dager.