Secret Data Manager 3.1.0 icon

Laste ned Secret Data Manager 3.1.0 Gratis

Gratis nedlasting
Laste ned Secret Data Manager 3.1.0 Gratis Screenshot
Lisenstype: Shareware
File Size: 608.07kB
versjon: 3.1.0
Developer: Peter Lyon Software
Dato Oppdatert: JUL-03-2013

Hvis du deler datamaskin, da er det absolutt å anbefale at du bruker et program som kan beskytte din konfidensielle informasjon. Med dette formålet, ble Secret Data Manager laget; en applikasjon som kan kode og de-kode informasjon ved hjelp av en algoritme som er laget for dette formålet.

Hovedfunksjonen til Secret Data Manager, er dens kapasitet til å skjule filer og mapper fra synsvidden til andre brukere. Etter at filen er blitt kodet, kan den autoriserte bruker modifisere den, uten å måtte sette den tilbake til sin opprinnelige status. På den måten, spares det mye tid og du unngår risikoen som er involvert med å forlate maskinen ubeskyttet.

Secret Data Manager har et enkelt og samtidig komplett grensesnitt. Det er ikke nødvendig med noen tidligere kunnskaper på dette området for å kunne begynne å bruke en delt datamaskin, hjemme eller på jobb, på en tryggere måte.

Nøl ikke, la sikkerheten til informasjonen din være din prioritet. Last ned dette utmerkede programmet med en gang og overlat bekymringene til ekspertene.