JOC Web Spider 3.31 icon

Laste ned JOC Web Spider 3.31 Gratis

Gratis nedlasting
Laste ned JOC Web Spider 3.31 Gratis Screenshot
Lisenstype: Trial
File Size: 662.45kB
versjon: 3.31
Developer: Jocsoft.com
Dato Oppdatert: AUG-22-2013

JOC Web Spider er et program som laster ned hele Nettsider til datamaskinens harddisk forat du senere kan se dem uten å måtte ha en nettverk-forbindelse.

Denne applikasjonen lar deg laste ned et komplett nettsted, en seksjon, en katalog, en side eller definere tilpassede filter. Den gjør det også mulig å aktivere eller de-aktivere eksterne lenker og visse funksjoner inkludert i Nettstedet.

JOC Web Spider lar deg lagre opptil 100 forskjellige Nettsteder. Denne versjonen av programmet, inkluderer også en funksjon som informerer om hvilke steder som ble oppdaterte, for å kunne laste ned bare de filene som er blitt endret.

Med JOC Web Spider, er det nødvendig å ha en aktiv kobling bare når data blir lastet ned fra Nettstedet. Hvis nettverket ikke lenger er tilgjengelig mens du laster ned filene, husker programmet hvor det stoppet, og vil fortsette senere.

Denne applikasjonen er ideell til å se på Nettsteder hvor det normalt ikke finnes tilkoblingsmuligheter, for eksempel midt i en avslappende, åpen eng eller på stranda. Last ned dette programmet og prøv det for deg selv.

Prøveversjonens Begrensninger:

- Du kan bruke den kun 30 ganger.

OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total: