AureoLaser 1.0 Black Pointer icon

Laste ned AureoLaser 1.0 Black Pointer Gratis

Gratis nedlasting
Laste ned AureoLaser 1.0 Black Pointer Gratis Screenshot
Lisenstype: Shareware
File Size: 4.98MB
versjon: 1.0 Black Pointer
Developer: AureoLaser 1.0 Black Pointer
Dato Oppdatert: JUL-03-2013

Trenger du et multimedia verktøy som lar deg optimalisere utstillingene dine i klasserom, på konferanser, ved profesjonelle demonstrasjoner og alle typer presentasjoner? Da er det perfekte svaret AureoLaser Commercial Edition.

Dette programmet består av en virtuell og interaktiv laser-peker, som lar deg enkelt vise detaljer av bilder, med stor presisjon. Denne kan også brukes over lysbilder, animasjoner og videoer.

AureoLaser Commercial Edition inkluderer tre forskjellige peker-farger: Svart, sølv og gull. Hver av disse gir fra seg lasere med fargene grønn, blå, rød, fiolett, gul-oransje og lyseblå og kommer med to peke-metoder. Den er forsynt med en standard ”pointer mode” som viser en “ring av oppmerksomhet” for å muliggjøre oppmerksomhet på lengre avstander. Pil-formatet konsentrerer seg kun om definerte områder av skjermen.

Det er ingen tvil om at dette verktøyet skiller seg ut med sin bruksverdi og høye effektivitet. Last ned AureoLaser Commercial Edition nå, og skaff deg dette høy-teknologiske produktet .

Prøveversjonens Begrensninger:

- Du kan bruke den i 15 dager.

- Skjerm med påminnelse om kjøp.

OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total: