CyberMatrix Meeting Manager 8.19 icon

Laste ned CyberMatrix Meeting Manager 8.19 Gratis

Gratis nedlasting
Laste ned CyberMatrix Meeting Manager 8.19 Gratis Screenshot
Lisenstype: Trial
File Size: 8.05MB
versjon: 8.19
Developer: CyberMatrix Corporation, Inc.
Dato Oppdatert: JUL-31-2013

Organisering av et møte er noe som krever tid og oppmerksomhet. Heldigvis finnes CyberMatrix Meeting Manager til å gi deg assistanse og støtte i denne viktige jobben.

Denne multibruk-programvaren, er perfekt for tids-planlegging av møter, uansett hvor de skal holdes. Den kan brukes til å planlegge møter i konferanserom, klasserom, kirker, bilutleie og til og med for tennisbaner.

CyberMatrix Meeting Manager er et gruppe-kalender program for forskjellige oppgaver som for eksempel tidsplanlegging og reservering av møterom og planlegging av ressursene. Den byr på en rekke kalender-elementer slik at ledigheten av et rom raskt kan sees.

Da dette programmet også har en booking-funksjon som er basert på kapasitet, kan bruker booke forskjellige personer til en ressurs samtidig, uten å bekymre seg om plassen. I tillegg til stedet og kapasiteten, kan også utstyret som skal brukes i det bookede rommet, bli planlagt.

Prøv CyberMatrix Meeting Manager og etterpå vil du kunne se for deg selv hvor vanskelig det er å planlegge møter uten denne.

OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total: